Att ragga på krogen kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Det är sällan man får napp och får man det så är det inte säkert att det är något man vill ha. Men vissa har bättre flyt än andra på krogen och inte sällan är det folks dåliga självförtroende som sätter stopp för framstegen. Alla har sina kroppskomplex, men vissa är mer synliga än andra. Om ditt kroppskomplex är ditt hår så kan du göra något åt det. Med ett tjockare hårsvall blir ditt självförtroende bättre och då även möjligheten att hitta en partner.

Boka ett läkarbesök för ditt håravfall

Den som lider av tunt hår eller håravfall kan försöka lösa problemet på olika sätt. En hel del handlar dock om att ta hand om sig på insidan då håravfall ofta beror på att man inte mår så bra på insidan. Håret kan ramla av när man är stressad, när man inte får i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler eller när ens hormoner är i obalans. Det är inte ovanligt att drabbas av håravfall när man har problem med sköldkörteln. Därför kan ett läkarbesök vara på sin plats om man har problem med håret.

Fixa håret med prp-behandling

Om du har gått till läkaren och den konstaterat att du inte lider av det ena eller det andra, så kan du ta nästa steg för att försöka få ett tjockare hår. En prp-behandling är en metod som ger dig ett tjockare hår och går ut på att plasma från ditt eget blod injiceras i hårbotten, vilket bidrar till bättre hårväxt.

Hur mycket kostar PRP behandling för hår?

Den som är intresserad av att göra en prp-behandling kommer förr eller senare undra hur mycket kostar PRP behandling för mitt hår? och svaret på det beror helt på ditt behov av behandlingen. Vissa behöver en mer omfattande behandling och då kostar det mer. Därför är det bäst att du kontaktar Nordic Hair och bokar en konsultation. Sedan kan du fråga dem: hur mycket kostar PRP behandling för hår? och efter konsultationen kommer du få veta exakt vad det kommer att kosta för just dig att göra behandlingen.

Andra sätt att få tjockare hår

Om du inte gillar tanken på att genomföra någon form av behandling så finns det andra sätt att få ett tjockare hår. Som kvinna kan man skaffa hårförlängningar hos frisören och då många har det så är det inget konstigt. Ett annat alternativ är att skaffa peruk. Det kan både män och kvinnor ha och många peruker är idag väldigt verklighetstrogna. Med ett speciellt lim kan man även limma fast peruken så att den sitter på plats hela dagen i ur och skur.