Tillhör du de som ska gräva i trädgården? Kanske lyfta upp en buske eller jämna ut marken med en mindre grävmaskin – en minigrävare! Detta är en utmärkt lösning som du kan hantera själv. Du kan utföra både planteringar, utjämning av mark, plocka upp stenar och designa en riktigt vacker trädgård – hyr minigrävare när du behöver den! Du behöver inte äga en så stor maskin.

Sitt bekvämt och njut av gott

Att arbeta i trädgården gör att man blir både törstig och sugen på något gott. I minigrävaren sitter du stadigt och kan inta en lätt måltid eller snacks medan du ser ut över ditt pågående arbete. Det mest praktiska, och supergoda, snackset är grovt mjukt bröd med fetaost och tomat. Krydda gärna med oregano som ger både god smak och medelhavsdoft. Om du inte gillar fetaost kan du istället skiva lite gurka och lägga på keso, alternativt bara krydda. Gör en ”hamburgerhållare” i smörgåspapper och allting blir perfekt! Välj en dryck som du gillar – men kolsyrat vatten eller krispigt kallt, naturellt vatten är en ”hit” till denna goda macka.

Var hyr du minigrävare?

Söker du efter en minigrävare i Stockholmsområdet?

Om du vill vara säker på att få en bra maskin ska du vända dig till Hyr Min Maskin. De har minigrävare för husgrunder, poolgrävning, dräneringar, septitank och tomtplanteringar – du kan till och med gräva och platta till mark för en basketkorg eller en boulebana. Hyr Min Maskin känns trygga och erfarna, de har arbetat med minigrävare i tio år och kan ge dig goda råd innan du hyr. Om du är osäker på vilken typ av minigrävare du ska hyra kan Hyr Min Maskin hjälpa dig att välja. Berätta vad du tänker göra så kan du få råd. Här finns alla kända märken att välja mellan, och du kan boka direkt online, de har bra priser.

Hyr Min Maskin – säkert val

Hyr Min Maskin har ett starkt kundfokus, öppet sju dagar i veckan för support eftersom man kanske gräver i trädgården på helgen. De har högsta betyg i kundnöjdhet på Google reviews och dessutom mycket trevlig och tillmötesgående personal. Väl värt att pröva!

Glöm inte att kontrollera vad som krävs för den grävare du väljer, oftast behöver du vara 18 år fyllda och det kan även krävas B-körkort eller traktorkort i vissa fall.